Rezeki pregnant selepas keguguran

Alhamdulillah diberi rezeki penghuni rahim kali kedua selepas keguguran (7weeks) pada awal bulan 4 haritu. Yang ni gambar waktu saya scan haritu selepas delay period 1 hari. Memang tak nampak lagi, saya harap kandungan saya berada di dalam rahim, nervous rasanya nak scan kali kedua 16/10 ni… Harap pregnancy saya kali kedua ni saya hamil dengan sihat dan sempurna..

Rezeki pregnant selepas keguguran
15 Balas

Sama lah saya pun gugur bulan 4 & cuci. Sekarang hamil semula,baru dapat positive pregnancy test tadi..semoga kita sihat tubuh badan,sentiasa dilindungi,dipermudahkan urusan & kandungan kita sihat selamat sempurna hingga process kelahiran. AMIN..💗

3y ago

Alhamdulillah tahniah sis ☺️, semoga kita hamil sihat dan berjaya kali ni aminn ❤️

sme sye gak. .gugur buln 6 arito. .skrg pregnant blik bru 5w. .hrap kali nie berjaya smp bersalin. .hujng buln nie bru nk g klinik. .tkut da nk buat keje berat2. .

3y ago

tq

saya pon gugur bulan 4 haritu. alhamdulillah ada rezeki skrg tgh mengandung lagi dah masuk 4 bulan 😇 semoga kandungan sis dan saya baik2 dan sihat sempurna aaminnn

3y ago

InsyaAllah aaminnn 🤲🏻🤲🏻 sis jaga diri baik2 tau kandungan kalini. saya sejak tahu mengandung rasa trauma sikit hehehe buat apa2 sume berhati2 😇

Tahniah 💖 .Sy dah 2x keguguran sis. Dh 6bulan masih takda rezeki lg. Masa tahu hamil tu dah lewat period ke? Sama tak tanda hamil dengan yg sebelum ni?

3y ago

sama lah sis, sy pun dah 2 kali keguguran tp alhamdulillah bulan 6 haritu lekat yg baru ni. tp lansung tk tau sy tgah pregnant sbb tnda tnda yg sy dpt cuma tnda tnda nk period. In Sha Allah sis continue je mkn acid folic, rezeki Allah tk pernah salah alamat 🥰

congratulations...mkn ubt kuatkn rahim ye..🥰 kes sama mcm saya.lpas keguguran,3 bulan baru pregnant blik..

3y ago

❤️ amen..ibu jgn stress2 ya.skg Saya tgu Hari lagi ne.semangat ya.🥰

Sama bln masa sye gugur. Sebulan lepas tu xdtg period rupanya pregnant balik.. skrg dah 27 mggu

3y ago

@tanpa nama, sye xcek up pun.. sye g klinik sbb xsedap bdn.. konon nk cek mgkin side effect gugur tu buat saya lemah bdn, n doktor pon ada inform klo cek upt dlm masa terdekat lepas gugur kemungkinan masih ada double line.. jd sye malas nk bazirkn duit beli pregnancy test.. terus g klinik, doktor scan perut nk tgk punca.. skali nmpak kantung dh

Sama la sy pun bulan 5 hari tu gugur sbb luar rahim, skrg Allah bagi rezeki lagi. Peknen 11 weeks🥰

3y ago

Tahniah sis, semoga kita berjaya hamil sihat dan sempurna ya… amin ❤️

sis amalkn apa bolh hamil kedua lgi lps keggurn ...karna sya keggurn buln 3 belum lekat lgi ..😪

3y ago

Saya amalkan shaklee sis untuk sihatkan dalaman, dan baru2 ni saya bersama 3 hari waktu subur.. takpe sis, Allah akan beri rezeki anak kepada sis bila sampai masanya.. meantime sis rehatkan diri dan jaga kesihatan sis ya ❤️

Wahhh tahniah mama to be 🥰

3y ago

Terima kasih sis ❤️

Congratulations❤️❤️

3y ago

Thank you ❤️