Semoga Ada rezeki ♥️

Doakan saya ye. Ni penghuni rahim yang ketiga. No 2 baru keguguran bulan lepas. Tapi Allah bagi lagi kami rezeki paling indah. Tapi ada masalah sikit. Pintu rahim saya ada renggang doktor cakap. 😢 itu yang buat saya risau. Doakan saya dgn kandungan sihat ♥️

Semoga Ada rezeki ♥️
2 Balas

semoga diberi rezeki zuriat kepada sis. banyak kan berehat ye. insyaallah 😊

3y ago

Amiin yrb terima kasih sis . InsyaAllah cuba banyak kan rehat. Sekrang anak first memg tengah aktif. Mmg tak dpt nak berehat macam masa pregnant pertama. ♥️

smge dpmdhkan ye sis

3y ago

Amiin terima kasih awak . ♥️