Alhamdulillah

Dah seminggu delay period.. kira2 dalam 5weeks. Harap ada rezeki ❤️ 24/1 Dr suruh dtg scan 🥺 #ttc1year

Alhamdulillah
5 Balas

Sya dah 8 hari lewat period😫 tak cek lagi. Tapi kalau betul sya ni mengandung. 6week 1 day.. Belum lagi bersedia sebenarnye😔. Sebab tahun lepas baru je sya bersalin. 20jam berhempas pulas baru lah dapat melahirkan😔masih trauma lagi.

3y ago

Ye sis. Ntah kenapa 20 jam baru lahir. Sedangkan abang ngan kakak dia sakit perut kat rumah sampai Hosp tu beranak dah. Tapi yg baru2 ni. Sudah la over due lepas tu bukaan tu ya Allah macam nak Cabut nyawa aku. Sakitnya bukan kepalang.. mungkin beza 10 tahun sebab tu yg lambat bukaan .

tahniah sis.. bole thu selain delay piriod ada tnda² lain tk ?

3y ago

oh semoga dipermudahkan sis ..

tahniah sis☺

Tahniah sis

tahniah