Semoga ade rezeki kali ni

Bulan 4 hari tu ade post pasal keguguran. Actually bukan keguguran. Rupanya kandungan luar rahim. Tube kanan kena remove sekali. Sedih rasa. Masa tu macam trauma jugak. Takut nak pregnant lagi. Tapi rezeki yg diberi Allah kita xdpt nak jangka. Pagi tadi buat test lagi sebab dah 5 hari delay period. Tapi masih takut kalau2 kandungan luar rahim. Sebab chances dia 20%. Takut punya pasal. Sampai 3 testnya. Mgu depan ade appointment doctor. Semoga nampak kantung di tempat yang sepatutnya. Mohon doa hari semua. #1stimemom #pregnancy #justwanttoshare

Semoga ade rezeki kali ni
2 Balas

semoga Allah permudahkan urusan... amin

smge dpmdhkan ye sis😊

3y ago

smoga dipermudahkn smuanya..doakn utk sya sekali smoga dikurniakn nikmat sprti ini🤲