Happy Sgt??

alhamdulillah hari ni genap 10minggu 1hari anak ibu... g scan comel jer nampk anak ibu tgh kenyg...clear sgt nmpk ank ibu... bontot pun nampk...hehehe.. comel sgtt.. ??? xsabar ibu nk tunggu awk trus membesar dgn sihat.. Semoga tepat lah Due awk syg 02/02/2020... sape sini feeling sama mcm cha excited sgt bila first time tgk baby ???

Happy Sgt??
109 Balas

Alolololo comel nya diaaaaa... Tarikh due kita hampir sama cuma sy 20/02/2020 InsyaAllah... Tp sis, sy xsabar nk tnggu 10weeks utk scan... Ni baru 7w6d tau sis...ya Allah tumpang gembira tgk gambar baby sis ni tau... Ya Allah excited nya... Sis jaga diri jaga amal ya... Semoga jadi ank yg soleh solehah duhai baby comel... 🥰😘

5y ago

Maknanya ibu lisa blh nmpak dia golek2 ke masa scan tu...? Atau ibu dah rasa dia gerak2 dlm perut ibu lisa...ibu serinna ni baru 1st experience ni... Byk sgt yg xtau lg ibu lisa... InsyaAllah sy jaga diri baik2... Awak tu pun sama tau ibu lisa...🥰😘💕

Waaaa..comel ny sis😍sy pn x sabar nk tgk baby mbesar ni ..td dh scan ,mggu k-17 ..bile tgk jantung dy ,tulang blkng dy dh trbentuk ..nmpk normal❤lg2 masa scan td baby aktif pusing2 smpai dktr ssah nk scan kaki dy😂 ..smoga ank n ibu yg tgh preggy ni sihat selalu❤

5y ago

Wahhh seronok nyerr leh tgk mcm tu...

Comelnyaaaa😍😍😍 Semoga baby & mommy sihat walafiat serta dipermudahkan urusan .. saya masih lagi 9 minggu , masuk hari khamis ni 10 minggu dah .. appointment saya 15 Jul ini . Doakan baby saya berkembang dgn sihat jugaa 😄 #firstbaby #firstscan

5y ago

Wawww...pasti perasaan happy kita sama kan momy.. Aamiin semoga dipermudahkan.. Nnti pape boleh la share dkt momy semua😘😘😘

Alhmdulillah tahniah..hehe..dlu pestime tgk.mmg xcited ..xsbr nk tggu dia lahir..hehe... La ni dh lahir lg excited sbb dh de kengkwn borak dkt umh dh..hehe..la ni bby br umo sebulan..hehe..lahir 34 mggu.. 😉✌...take care mommies..may Allah alwyz bless u..aamiin..

5y ago

mg dprmudahkn segalanya nti ea..aamiin..mg mommies n bby alwyz sht..Allahuma aamiin..fightimmm✊🔥🔥

Sayaaa. Masa saya first scan kandungan da 13 weeks. Nampak jari2 dia yg comel tu. Baby tutup muka masa doktor scan. Kemain. Hihihi. Pastu baby hisap ibu jari. Comel sangat. Tak sangka 13 minggu baby da byk gerak kt dlm. Cuma x rasa je sbb dia kecik sgt lg 😁

5y ago

Oouhhh comel yer... Dh leh gmbr dh baby mcm mna.. Xsbr nk scan lgi... Exciteddd

Hihi comell jer dia kat dalam tu 😆 saya pun mcm sis jgk seronok sgt waktu tgk scan 10minggu... Skrg saya dah 35minggu..dh besar dah anak umi kt dlm ni..asyik senyum sorang2 je bila dpt rasa dia duk nendang2 kite 😂😂

5y ago

Aaaa best nyer la kan dpt rasa dia menendang... Xsabar nk tunggu my turn pulak... Apa pun semoga dipermudahkan segla urusan yer momy😘

Masih egt lg the first time nampak baby masa scan. Dah lar trauma gugur x smp sbulan and bila dpt rezeki yg ni Doc KK ckp x dgr jantung tp bila repeat scan d swasta terus berbunga hati smp x dgr dah explanation dr Doc

5y ago

Kan... Saat indah tu xleh nk dilupakan... Bhgia sgt

saya scan semalam 5w 3hri xnampak pape.sebab rahim tebal.tapi xtahu kenapa ada kluar lendir putih di kemaluan dan jd gtal dan pedih skit ketik kencing.

5y ago

Ouhh yer ke... Jdi masa kencing tu pedih lah yer

Ya allah sihatkan lah tubuh badan ibu dan anak ini . Lindungi lah mereka sehingga selamat dilahirkan. Aamiin 😄 tahniahhh sis. Im happy for u too.. Jage diri

5y ago

Tq my dear doakan momy cha n baby♥

Comel nye😍😍 saya da 18week xscan pon lg sbb kk snie xbg scan lg😔 walaupun xdpt tgk,saya seronok sbb pagi,mlm dy suka tendang² 😄😄

5y ago

Ouhh yer ke.. Boleh jer scan dkt swasta momy... Ieyyy tu lgi suka kalau dia dh start tendg2😘😘xsbr nk rasa mcm tu pulak..