Bsp

Alhamdulillah check bsp smlm results pun ok. Doktor nak kita check 3 minggu kemudiannya lagi ?. Diet dari ambil gula putih n susu pekat. Minum manis tu ada jugak la tapi x la hari² mcm sebelum ni sampai sangkut gula ?. Doakan sy dipermudahkan urusan bersalin nanti. Dengar² yg ada gdm ni kena serah diri tapi apa2 pun semuanya perancangan Allah. Usaha je la jaga bsp supaya x lari dari landasan kenormalannya ?

Bsp
1 Balas

Sama la kita. Sngkut pulk kndgan kali ni.. gara2 air milo.. 😅 tp bacaan sis ok tu.. sy pon diet control jek.. yg kena serh diri tu xblh lebih dr tarikh due.. doa kn sy x lebh dri tarikh due dan x kena induce, pglmn induce sblm ni mnyakitkn.. huhu.. 38w

4y ago

InshaAllah.. trima ksih.. 😘