Kena Check bsp

Hari ni p check up perut. egt result gula ok sbb nurse xcall pon. sekali depa bgtau bru dpt result tinggi msa mnum 3/11 ari tu. so esok kna g check up kt kk terus n buat bsp 4x. nasib la ccuk kncg gg xrsa sakit. Doakan dipermudahkan urusan sampai selamat bersalin ya. Skrg dh 30w 4d. Mummy2, ada tips diet ka utk GDM. Share pliss.

2 Balas

Kena makan macam org berdiet. Nasi sesenduk dua je, banyakkan sayur dan lauk. Buah pon bersukat

4y ago

Thanks sis. .hrap result cantik la esok.

GDM kena kurangkan makanan yg ada karbohidrat

4y ago

hrap2 ok la. thanks sis