salahkah saya pregnant anak no 3 usia anak sy yg no 2 (2tahun 1bulan)?

alhamdulillah 14 minggu pregnant ank ke 3...tapi masalah nya nurse kat sini menbebel kat saya cakap saya ni dengil tak nak ambik perancang...tengok sekarang dah pregnant pulak..sedangkan anak saya yg no 2 dah 2 tahun 1bulan umur...masa ni tak layak lagi ke sy nk pregnant pulak?

49 Balas

sma mcam sy.. ank sy 2t 11bln..sy prgnat dh 14w..bkn disbbkn ksihatn kdg2.. nurse mlas nk wt keje.. tambahn plak kt tempt sy rmai org muda prgnat.. kl dh de ank 2 org dpt plak spasang mmg kne la dgn nurse.. sy xbg muka kt nurse.. 😆 sy prgnat ckp je rzki Allah bg.. org lain xdpt nk mersa prgnat sbb Allah xbg rzki.. sy ni kira kna bsyukur la.. lgi pula hsband sy mampu nk bela ank2... so jd la org bsyukur dgn nikmat nya

5y ago

geram la dgn nurse mulut cam puaka..😆 ssuka hati nk ckp, dh tugas diorng rwat org jd kna sbar la dgn tgjwb kan.. xblh ckp sska hati,wlpn kte syp xberti kite bdoh.. dpt org syp mmg sdp ckp..