hai mommy's♥️

sy dah masuk 13 minggu.. tapi rasa loya lg.. tak selesa,. asyik senak dada aje...knp ea? sape ade kena mcm sy? sy pregnant ank no 3..yg 1&2 alhamdulillah tak mcm ni.. tpi 2 dua tu Princess.. huhu#seriusnanya #mommybuntu #mohon_dijawab

1 Balas

Saya dulu pregnant 3 anak pun condition lain lain macam tu juga. Tapi kalau sis rasa macam dah tak selesa sangat baik jumpa doctor terus. Risau juga. Anyway, be strong sis!! 💪🏻✨