salahkah saya pregnant anak no 3 usia anak sy yg no 2 (2tahun 1bulan)?

alhamdulillah 14 minggu pregnant ank ke 3...tapi masalah nya nurse kat sini menbebel kat saya cakap saya ni dengil tak nak ambik perancang...tengok sekarang dah pregnant pulak..sedangkan anak saya yg no 2 dah 2 tahun 1bulan umur...masa ni tak layak lagi ke sy nk pregnant pulak?

49 Balas

Jangan amik hati sis. Misi n doc kkia ni sgt prihatin dgn setiap ibu2 yg pregnant. Saya dulu kena bebel dgn doctor sbb pregnant dlm tempoh 6 bulan selepas keguguran kali ke4. Memang nangis2 tapi doc sgt prihatin & rujukkan sy ke hospital ANC pulak. Kalaupun sikap kurang baik di kalangan dorg, percayalah mesti ada ramai yang baik di antara mereka. Positif selalu k.