salahkah saya pregnant anak no 3 usia anak sy yg no 2 (2tahun 1bulan)?

alhamdulillah 14 minggu pregnant ank ke 3...tapi masalah nya nurse kat sini menbebel kat saya cakap saya ni dengil tak nak ambik perancang...tengok sekarang dah pregnant pulak..sedangkan anak saya yg no 2 dah 2 tahun 1bulan umur...masa ni tak layak lagi ke sy nk pregnant pulak?

49 Balas

Err.. berdasarkan ape yg sy rase, mungkin x terjadi misi² ni dia akan lebih hormat jika kita ni kelohatan lebih berpenampilan..kalau kite jenis selebet je, mmg dorg tanpa segan silu nk 'nasihat' kita dgn gaya kita ni pesalah..but if kita tampil sedikit kemas dan cantik, dorang mcm ade hormat lebih sikit.. entah la..sy pregnant anak no 3 skrg ni..jarak anak x smpi 2 tahun setiap kali ngandung..yg prev igt lg mmg kene juge bebelzzz khen sbb masa tu sy gi klinik pakai sempoi je..now utk ank no 3 sy gi klinik agak rajin sikit pakai kemas, dorg cam boleh pulak cakap bebaik each time visit tu..