salahkah saya pregnant anak no 3 usia anak sy yg no 2 (2tahun 1bulan)?

alhamdulillah 14 minggu pregnant ank ke 3...tapi masalah nya nurse kat sini menbebel kat saya cakap saya ni dengil tak nak ambik perancang...tengok sekarang dah pregnant pulak..sedangkan anak saya yg no 2 dah 2 tahun 1bulan umur...masa ni tak layak lagi ke sy nk pregnant pulak?

49 Balas

Sya plak prgnnt anak kdua da sis... Anak prtma da msuk 4 thun... Doktr pmpuan ni bising2 smpai org luar pon dgar sbb sya prgnnt then i got tyroid problem too... Yg sya heran dlu mngandung anak 1st x plak doktr lelaki bising2 malahan peramah ngan psakit, nasihat itu ni, asyik senyum jer... Complicated gak law trkena doktr yg tegas tpi langsung x sensitif😆sabar ja larrr.... Hampir2 nak perang mlut ngan doktr pmpuan tu nasib ksabaran sya tinggi...bila sya start da tegaskn suara sya trus doktr pmpuan tu slow talk wit me😂 mngkin dia prasan emosi sya da nak kemuncak da... Geram sgt...at least x pyah nak mrah2 smpai psakit luar pon bole dgar... Bab mngandung2 ni da dbagi rezeki...law malas nak urus ibu mngandung yg bnyk sakit ni... Jgn keja bhagian ibuanak💆‍♀️