pregnant balik

alhamdulilah td cek upt...pregnant semula ...??

pregnant balik
32 Balas

Sama mcm sy.. Baru bersalin 22/12/19.. Sekarang sy mengandung lagi dh 10 minggu.. Anak 1st baru masuk 6 bulan.. Takot nak bukak buku.. Nnt kene marah gan doktor..

4y ago

kalau keadaan awak sihat. Insha Allah tak Ada apa . cuma Dr / nurse Akan tulis fail OCP . mksdnya fail utk merancang . saya pun pregnt ank saya msuk 4 Bulan. alhamdulillah . dah 32 weeks. jgn risau okayy

Yg ni dlm 5 ke 6 minggu ke atas .. nanti sis buat scan blk ...semoga selamat sihat dan dipermudahkan urusan baby n mommy Aamiin

Tahniah sis..jgn buat kerja berat² ye..banyakkn rehat..semoga dipermudahkan segala urusan..aamiin..

Alhamdulillah.. Tahniah.. Semoga puan dan bby sihat sellu..

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Last period bila sis?

Tahniah.. Semoga semuanya dipermudahkan

Alhamdulillah...tahniah sis...

tahniah...take care🤗

Alhamdulillah, tahniah

tahniah mommy to be...