Hi semua. Upt murah accurate x? Sy lwt prd da 3 hr. Check pkai upt murah smlm faint line. Ni pg td

Bila cek pkai clearblue not pregnant 🤭#ingintahu

Hi semua. Upt murah accurate x? Sy lwt prd da 3 hr. Check pkai upt murah smlm faint line. Ni pg td
5 Balas

saya pun pakai yang murah, dekat shopee. Alhamdulillah dah pergi scan nampak kantung 5w4d. Saya lewat period 2 minggu. CBD perlukan HCG yang pekat/tinggi utk display result. Kalau bukak digital punya tu tengok line dia naik double line atau tak. Selalu line nya samar kt dalam tu. Kalau tgk UPT awk ni saya rasa dah ada isi dan masih baru. Take care ya

2y ago

Nnt sy try lain hehe. Xpenyabor punya psl try yg cb digital terus 😆 in shaa Allah, moga ada rezeki sy 🤲🏻Thankyou sis 😊

tapi selalu kalau line mcmni accurate je sis😅

2y ago

cuba awk pakai upt watson pulak.. yg biasa.. if sama jugak double line means pregnant.. pasal cb tu pun bnyk gak sy tgk org guna dpt result not prgnant sdangkan upt biasa positif.. mgkin awk boleh repeat clearblue tu bila kndungan dah masuk 5weeks ke.. inshaallah.. semoga ada rezeki ya 💐🤲🏻🥰

mase check guna clear blue tu mase yg same ke?

2y ago

Insya'Allah sye doakan🤲🏻

Kita sama 🥰

update nya sis pregnant tak

1y ago

alhamdulillah