second baby boy @ 37 weeks

alhamdulilah saya selamat melahirkan baby boy di Hospital Wanita dan Kanak Kanak Kuala Lumpur 2 weeks ago on 26 March 2020, 5.56pm at 37 weeks - - normal delivery with episiotomy. 11.20 am pecah air ketuban (2cm dilated) , contractions start at 2.30 pm (4cm dilated), feel like pushing at 5.40 pm (7cm dilated) & finally pushed to labor room from lobby at 5.45 pm. syukur alhamdulilah i gave birth to a healthy baby boy, Ayden Qary ?️

second baby boy @ 37 weeks
33 Balas

sye mse bsalin ank first pon pecah ktuban dulu..tpi kne tahan contrction 24 jam sbb laluan xbukak..ni bkal bslin kli kdua xtau la tnda ap yg trun dlu..ape pon tahniah sis

4y ago

thanks sis. insyaAllah kali kedua mungkin cepat bukaan laluan sis 🤗