It's a boy! ?

Finally gave birth at 3.04pm today after very long hours of waiting.. Alhamdulillah ☺️

61 Balas

Bagus laaa. How it feels ah? This is my first pregnancy. Im a little bit afraid. My due is on 28 disember. Im afraid. Please help me.

Wahhh... Tahniah mommy n daddy. Doakan sya pon dpt boy yeee.. Aamin 22w 4d.

5y ago

Thank you. Aamin :)

Alhamdulillah. Tahniah ibu dan family. Doakan sy dapat rezeki anak cepat2 ye ❤️

5y ago

Thank you :) Semoga awak pun cepat dapat anak yang sihat 😘

Alhamdulillah...congrats sis...Sya juga tggu due date on 22 Mei....dup dap dup dap

5y ago

tq 😍

alhamdulillah congrats. selamat berpantang mummy 😍😍😍💕💕

Alhamdulillah. Seronok dengar dah bersalin. Selamat berpantang 😊

alhamdulillah. congrats mommys selamat berpntang 🤗🤗🤗

Alhamdulillah congrats 😍 sis Selamat berpantang

congrts sis..doakan saya dpt baby boy jugak.😊

tahniahh puan . enjoy your pantanggg daysss hahahah