Save Delivery

Ya Finaly Dah Delivery Baby Boy On 12 September At 8 : 29 PM As Normal Deliver ... Nie Risau Sbb Susu x keluar sian baby , bt pa dpt susu banyk??

2 Balas

Awal2 mmg susu x smpai 1 oz pn.. perut baby pn kecik je mcm saiz ceri tu.. byk minum air kosong, positif thinking (kdg2 tgk benda yg kite suke - contoh video hindustan ke) pun boleh meriahkan susu.

Tahniah! Jangan risau mommy, baby tak minum susu banyak pun awal-awal ni. Perut dia kecil sangat lagi