baby

Alhamdulilah dgn contraction semalam ,pagi tadi dah selamat bersalin baby girl. Syukur ya Allah fasa bperang dah lalui, nie utk fasa berpantang pula . Semoga ibu2 yg tgh tgu nak bersalin saya doakan smuanya dipermudahkan oleh-Nya . Amin

78 Balas

Alhamdulillah tahniahh sis , doakan sy dpmdhkn 35w 2d , nervs and takt baru 1st

5y ago

Alhmdulilah ,in syaa Allah smoga Allah mudahkan urusan bsalin awk nnti 💕

Alhamdulillah , tahniahhh . Slmt bpntg. Inshaallah aminn, due dte bulan 8

5y ago

Alhamdulilah tima kaseh awak, smoga Allah mudahkan urusan awk nnti .. amin

Alhamdulillah..tahniah..selamat berpantang..semoga ibu & baby sihat

Alhamdulillah.. Tahniah, slmt berpantang🎉🎉

Alhamdulillah. Tahniah sis sekeluarga. Selamat berpantang 💞

Alhamdulillah Tahniah sis. Smg sihat kedua2nya aamiin 😉

Alhamdulillah syukur...slamt.. Sya masih nebes.. Sept ni

alahamdulillah sis..slmt brpantang..smoga momy&baby sht..

tahniah sis❤ selamat berpantang, jaga kesihatan ye😊

Congratulations sis.. Selamat berpantang🎉🎉👏👏