40weeks2day alhamdulilah selamat bersalin baby girl...dapat dah sepasang syukur alhamdulilah🤲

4 Balas

tahniah dan selamat berpantang.. sy ni preg ke 3 blom ad rezeki lg nk dpt bby girl.. skg 38w 5hari.. blom ad tanda2 bby nk klua lg

1mo ago

insyaallah dapat nanti..kayuh lagi😁semoga dipermudahkan urusan ibu dan baby aamin🤲

alhamdulillah tahniah. sy pun 40 weeks 2 days harini. masih takde tanda2.

4w ago

alhamdulilah...selamat berpantang🤗

Bestnya dapat baby girl.. Doakan Saya juga selamat timang baby girl nanti.

1mo ago

insyaallah aamin🤲☺️

Syukur

1mo ago

syukur alhamdulilah 🤲