Saya sedih

Alahan sy teruk, x dapat makan seminggu, satu makanan pun x masuk dalam perut, hanya minum air susu dan air suam je.. Sakit kepala yang teramat dahsyat.. Hanya terbaring... Mandi dgn buang air besar kecik orang kena bantu... Sy rasa Sgt stres... Rase down Sgt.. Ape nak buat nie???? Muntah sepanjang mase... Setiap jam.. Xada semangat

2 Balas

saya masa 6 week alahan mcm ni teruk sgt smpai muntah darah then ke klinik dr drip air skali msukkan ubt tahan muntah smpai 11 week dh tkde muntah mabuk teruk . cuba sis mtk nasihat dr

11mo ago

ok awak... tq tau.. kulit sy sampai kering.. x makan

pergi klinik. dptkn ubt tahan muntah. meanwhile cari mknan yg awk blh mkn. kena try and error

11mo ago

x boleh makan.. sy dh Try.. suami dh beli mcm² ... sampai kulit sy kering