Si kecil anda ada alahan pada susu ibu tak?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

3823 respon

16 Balas

Setakat ni mcam tak pernah alahan susu ibu. Macam mana nak tahu baby ada alahan pd susu ibu atau tak ye?

4y ago

setiap kali menyusu muka dia naik bintik2.. kadang2 sakit perut, muntah

Sepupu saya kata anak dia alah pada susu ibu, asyik muntah je. Dah tukar susu formula

Kenapa nk ada alahan dgn susu ibu? Dah tentu Allah jadikan susu ibu untuk babynya..

Tidak.. Alhamdulillah semua anak dpt bF hingga waktu yg sepatutnya tanpa alahan.

hopefully not plan to bf my baby 💖 #TAPXTanamera

Nope.. dr lahir smpai 9 bln umo dia skrng msih df

Tiada.. si kecil saya ok saje susu fm or bf..

Tidak, salah tekan undi

belum berpengalaman

🤷🏻‍♀️