Anda ada aktiviti menarik untuk anak & keluarga lakukan di rumah sepanjang musim virus ini?
Anda ada aktiviti menarik untuk anak & keluarga lakukan di rumah sepanjang  musim virus ini?
Voice your Opinion
Ya, ada!
Tidak

3477 respon

18 Balas

Saya ada beberapa worksheet untuk dikongsikan secara percuma.. Ada worksheet untuk belajar Abc, belajar sukukata, belajar tentang wuduk dan belajar alif ba ta. Jika berminat, boleh pm saya di www.wasap.my/60194725521/worksheet

Ada..hehe..memcm leh buat bersm ngn husben n anak..yeayy...msk sesm..mkn sesm..solat berjemaah sesm..main ngn ank sesm..ank pn happy..😍😍🤣🤣

ajar tanam pokok.. sbb dia dah pi cabut pucuk cili yg ada byk cili sy 😭😭 jd sy ajar dia tanam kena dr akar

Anak2 suka msak2 soooo.... Aktiviti kmi ari2 mkan2 dan msak2 sjae

Xtvt mengemas sja nilah kesempatan yg ada..

main2 playdoh gandum dgn slime tepung jagung

3y ago

boleh ajr cara buat playdoh gndum ngn slime tpung jagung cmne?

.. we this family movie time..

ya ade,tolong mama masak

Exercise, masak

kena kerja 😔