Umur berapa anda mula ajar si kecil untuk tidak pakai lampin?
Voice your Opinion
1-2 tahun
2-3 tahun
3-4 tahun
4 tahun ke atas

2856 respon

8 Balas

saya lambat train anak dah 4tahun alhamdulilah skrg anak dah lepas pampers dia cepat bljar ..mgkin adek nanti mumy kena cuba awal bergantung atas budak sbnarnya cpt atau lambt yg penting trust the proses

selalunya start 8bln sy dah latih anak potty train...bila anak dah genap 1 thun..dah tak perlu pakai pampers...4org anak sy..belum ada yg pernah pakai pampers lebih dari umur setahun...😊

Dah start skrg umur 2 tahun, tapi masih belum berjaya. Slowly but trust the process

Belum pasti. Mungkin 2 - 3 tahun atau 3 - 4 tahun

1 year from now.

2 ke 3 tahun

2thn++