Mohon pimjam mata plz 2 minggu late period baru pagi ni buat upt Sya tgok CM satu Line ja

Agak2 Sya pregnant x

Mohon pimjam mata plz 2 minggu late period baru pagi ni buat upt Sya tgok CM satu Line ja
8 Balas

Saya awal cek upt 6 hari seblum tarikh period,cek upt camnilah samar sgt,sekali cek upt time period dtg double line jelas,maksud tarikh sepatutnya dtg period tapi alhdullilah,period memang late dah 3 hari,now 4 week 6 day

sis klu awak x period lg try lah test upt sampai terang, ni i punya upt biasa je ni beli d shoppe. Alhamdulillah now dah 18week dulu first2 i pun ragu2 betul ke x ni sbb lagi seminggu date nak period.

mcm 2 line tp samar² sis.. sy aritu pun pernah late nya smpi 11 ari bru double line samar mcm nie.. blh try lg tuk cek lg pakai dip&tell or CB.. semoga ada rezeki sis..

gmbr x clear.. period jnis regular ke x? klu jnis regular, da 2 mggu period delay bley check Dr..

11mo ago

yupp .....xberharap AD rezeki Sya ada lah

Nampak mcm ada line samar2 dkt T tu. Inshaallah smoga ada rezeki sis aamiin

mcm ade line nya..try beli upt lain mcm jenama dip n tell

11mo ago

Brand dip n tell memang kegemaran para para mommy kan,saya pun suka guna,sama brand clear blue beli kat watson

Check guna upt line sis, clear blue atau dip n tell

Check balik after 1 week