boy or girl

agak agak boy or girl ehh hehe

boy or girl
8 Balas

Boleh tak siapa siapa tolong terangkan cemane nak tengok gambar scan ni dan tahu boy or girl ? Saya baru hamil 15minggu . Cuma nak tahu cemane nak baca gambar scan ni . Sebab saya tak nampak ada kepala dan kaki pon dalam scan tu 😅

4y ago

Tu gambar kaki baby dari bawah rasanya. Jadi yg tngh tu alat sulit dia. Kalau kat tngh tu nampak mcm burger jantina baby perempuan, kalau nampak mcm pistol jantina baby lelaki.

mcm saya dpd awal scan dia tunjuk mcm ni..😆😆😆

Doc ckp ape?

Macam girl

Girl kot

Mcm girl

Girl

Boy