UPT

After 3weeks period delay.

UPT
43 Balas

Harini dah 4 hri dh delay sis.. Dh buat upt dh,-ve.. Isnin depan nk amek drh,nk check utk tyroid sbb period slalu delay

4y ago

Sama la sis.. Bulan 2 sye period pon sbb doc bgi ubt hormon.. Dtg period pon sikit je.. Isnin kena amek sample darah,nurse nak buat utk tyroid.. Cuak jugak sebenarnya 😂 family sye ade sejarah kanser.. Arwah nenek sye kanser usus,mak sye kanser rahim dan ovari.. Tk mustahil la klau sye pon akan trkena kn sis.. Skrg nie pon sye dh mula rse letih2 badan dh

wah same like me cek cek je upt naik pekat mcm tu 😍 happy kan? apapa pun tahniah!!! 💋

4y ago

Yeke? Congrats! Hee alhamdulillah, thankyou & takecare 😘

hi syahirah, masa delay piyed 3minggu tu ade sakit breast x?? atau simptom2 lain?

excited bila period delay camni...harap +ve lah bila test nanti 🥰

sya check pgi tdi ..naik 2 line ...adakah kandungan sya bru lgi ...

Tahniahhh ❤❤❤ rezeki awak sis.. Sye delay period tpi tk positif

Alhamdulillah tahniah. Enjoy every moment of your pregnancy

4y ago

Hee i will, thankyou 😇

Congratulations 🤗 Alhamdulillah take care yourself.

4y ago

Alhamdulillah, thankyou. Alright & takecare too 😇

tahniah sis..sy delay 8 hri tpi cek negative...

4y ago

Takpe, tunggu je lagi seminggu. InshaAllah ade keajaiban 😇

Alhamdulillah. Tahniah sis..