cant wait

Adui tak sabar nk tau gender baby. Excited sngatt, agak2 klau gi scan dah boleh nmpk tak? 22weeks?

42 Balas

Dah boleh sangat dah tu... 🤭 Sy scan 18w pun dah nampak terang lagi bersuluh. Ngam2 dia kangkang.. Memang nak tunjukla tu 😆

5y ago

Sis pegi scan kat sonovision.. Cari kat fb. Bagus scan kat sana. InsyaAllah nampak sebab diorg akan cari sampai nampak

Sy 23weeks hri tu kk doc scan..dia bilang mcam baby girl..tp blum confirm lagi ktanya.blum nmpak sgt..kalau mcm 3d kali nmpk jelas la.hehhe

Ada yg 18week bole nampak suda sis.. Tapi ikut baby juga.. Saya dah nak bersalin belum nampak lagi bila di scan sis.. 🥺

Saya baby kepit sis sblm ni p scan. InshaAllah nk buat detail scan pulak next appointment..

Blh dh...saya msa 16w dh nmpK jantina..tp skli tu jela nmpak.lps2 tu xnmpak dh kepit

Boleh dah. Cuba sejam sebelum nak scan tu, makan something yg manis atau yg baby suka.

5y ago

Yeke? Tq sis😊

boleh kot..try la..tp nk ok lagi..tunggu lg smpai 24week masa yg sesuai..

Boleh dah sis tapi tgok pada baby juga kadang dia malu2 nak tunjuk 😊

Dah nmpk dah,tp mcm sy xnmpk dy dok pusing2 kt dlm tu xdpt nk tgk

Td pg bru scan kt kk.. 21w2d.. doc bgtahu skali gender bby 🤗