berapa minggu sesuai scan gender?

Hy mummies.. Sy teringin sgt nk pegi scan details & tau gender. Harini baru masuk 18. Rasa tak boleh sabar & nak sangat pegi scan.. Tpi husband suruh tunggu 2o week. Kecewanya rasa. Agak2 18 week dah boleh kan nampak jantina?. Mummies dlu brapa week tau gender?

2 Balas

18weeks da bole buat details scan n da bole nmpk jantina kalau baby bg kerjasama.. ada yg 30weeks masih tk nmpk jantina.. biasanya doktor tmpt saya srankn scan jantina 20weeks ke atas.. saya buat masa 21weeks nmpk jelas gender dia

4y ago

Tq share info. 😘

18week

4y ago

Tq share info.. 😁