nk tanyaaa

hiii 😁nk tanya kalau dh 22weeks dh nmpk gender ke? sbb nk scan baby gender apa heheheh☺️ *anakfirst

22 Balas

Saya 20week dah nampak... Sebelum g scan tu sembng lah ngn baby mintak diaa tunjuk.. Saya buat mcm tu alhamdulillah dia kangkang siap kencing lagi..

Insyaallah boleh nmpak dh sis.. Sy dcan masa 20weeks hri tu.. Tp dgn syarat baby bg kerjasama 😂 sbb kalo dia kepit2 malu mmg xnampak

Hai sis, dah boleh n klu bole skli sis buat dengan detail scan lgi clear klu bby bgi kerjasamalh

Sy scan 17w dh boleh nampak. Selalunya baby boy laa tk malu Tu. 3x scan mmg nampak benda Sama je🤣

Saya da 4x scan 🤧 semua doc kate perempuan .. jelas betul beger die ..

4y ago

tq puan..Puan da scan ke ? bape w dah skg ?

Saya smpai sekarang (32weeks) xnmpak betol² lagi boy or girls😅

Saya buat detail scan masa 19weeks dah blh nampak gender 😉

Dah boleh nampak.. Saya masa 18 weeks dah nampak..

Dah bleh nampak..klau baby x malu nak tunjuk huhu

Biase da nmpk...tp klau bby xbg tgk xnmpk..😄