scan gender

Hi nak tanya, kalau scan 16w agak2 dah boleh nampak gender baby tak eh? excited nak tahu 🤭😅

1 Balas

depends ..kekdg blh..kekdg x..tgk pd doc yg scan bagaimana... sbb mcm sy dlu ms 20week n above baru blh nampak gender ank...tp orglain sy xpsti..tu pn sush nk tgk..bby sorok2 xbg tgk😂😂 di sini sy sharekn link ada puan tu share ttg pnglmn dia scan tuk tw ttg gender bby..kata ada seawal 17 week dh blh nampak... https://www.imanabdulrahim.com/2017/05/bila-boleh-tahu-jantina-baby.html?m=1 tp kalau nk lebih terang nmpk ms 20week and above ms buat details scan..lebih kurang usia bby 5 bulan ke atas..mg dpmudahkan segala urusan puan di sana..aamiin

1y ago

sm2 kasih 😉✌🏻