kekejangan kaki waktu malam

Aduh sakit btl kaki bila kejang waktu malam.. Ad tips elak dr kejang kaki waktu mlm x? Dh cuba tips pakai stokin ms tdo,x menjadi lah.. Sapu minyak pnas ,mak sy x bg sbb mngandung.. Urut pon x boleh kata mak sy time mngandung ni.. Ada yg boleh bantu x? Selain urut dn pakai minyak.. Selang sehari mesti kena kekejangan kaki ni..

25 Balas

Sy spnjng khamilan alhamdulillah skli je kena kejang.. awal2 sy slalu sapu minyak sblm tdo.. mnyk yg xpns sapu mnja2 je pstu pkai stokin... Tdo tnggikn kaki.. pstu sy ambl supplement calcium skli