kekejangan kaki waktu malam

Aduh sakit btl kaki bila kejang waktu malam.. Ad tips elak dr kejang kaki waktu mlm x? Dh cuba tips pakai stokin ms tdo,x menjadi lah.. Sapu minyak pnas ,mak sy x bg sbb mngandung.. Urut pon x boleh kata mak sy time mngandung ni.. Ada yg boleh bantu x? Selain urut dn pakai minyak.. Selang sehari mesti kena kekejangan kaki ni..

25 Balas

sapu mnyak angin kt tapak kaki pastu pakai stokin,klau kejang cepat2 lipat kaki ,,saya cuba alhamdulillah jadi,masa tk thu dlu perit nk tahan 3 kali,lpas dpt thu tiap kali kejang nk dtg je cepat2 saya lipat kaki