Sangkut.

Adududu..baru harini minom air gula.xlama lepastu balikk umah,nurse call bagitau sangkut!kena buat bsp..4x datang.? Dr sblm ngndung mmg xde minum2 air manis..byk minum air msak je..nampaknya kena kawal makan je la kan..

1 Balas

Klu xde masalah. Ok je. Cuma kawal pemakanan la. Cuma kemungkinan baby besar tu tinggi. Mcm saya last scan 3.2 kg dekat bilik saringan. Bila bersalin baby saya 3.85kg anak pertama. Hahahah. Terperanjat jgk la masa dia klua tu.