ade yg sama ke?

ade yg sama ke pkai pad ni lepas bersalin?ok tk?

ade yg sama ke?
78 Balas

Ok guna ea..lebih selesa..bila berpeluh pn xde rs mcm xselesa..mcm misi kk kata bila bersalin..kita akn pkai lm pad nk bgun sush...jd aliran udara tu nti blh sbbkn kita brpeluh byk jika trslh plih pad pd wktu selepas brsalin..sbb tu misi suggestkn better gune yg ni ms dlu dgr ada patient tnye ttg pad ni ms.chckup..aliran berat pn xkn tembus...sgt bgus..apa2 pn depend pd kulit kita cmne. Kekdg ada tak sesuai akn alami alahan ...

Pernah pakai masa ank first ..tebal rasanya panjang nak jalan pun kengkang2🤣..klu duduk nti yg tengah tu tebal ternaik ke atas kena tempat jahit sakit..klu nak cuba boleh je kot awak rasa selesa

Pakai pad yg biasa lg selesa.yg jenama kotex tu ad yg 38cm.selesa je dari pad ni.sbb sy anak 1st pakai pad ni,tak berapa selesa.anak 2 dan 3 pakai pad biasa.selesa sgt

saya pakai pad sofy 😂. dah berapa hari pakai pad biasa sebab darah keluar mcm biasa dah. kena rajin tukar je. for hygiene. so, saya pakai pad biasa. jimat 🤣

sy pakai pad kotex yg overnight je..tu pun bpe hari je pkai..darah pun x sempat penuh2 sbb tukar tiap kali kencing..pastu tukar pkai size biasa,xpun pantiliner..

🙋🏻‍♀️... for me Alhamdulillah ok... tp saya pakai ni utk just 10 hari... lepas berurut semua, bile darah berkurangan, da pakai overnight je...

Okay.. cume dia panjang, so bagus nye dia dpt cover area blkg skali tp xberapa selesa sgt bile pakai. Better pakai maxi pad for night je

Xselesa pad tu. Keras kejung. Mcm pad jaman dlu. Yg paling murah yg tu la. Rupanya utk org brsalin. Skg mak ai mahai nk mampos

Sy pakai dlm mggu 1st, smp abis dia ada 30pads lps abis sambung pakai overnight pad lak. Tuk awl2 sesuai pakai ni bg sy la.

saya guna pad biasa pad night, paling panjang & berwing.. pregnancy kali ni beli yg pad berseluar.. tp standby pad biasa..