Pad Berpantang

Ade tak yang pernah pkai panties cm nie.. Nie yang terbaru tu kan.. Selesa tak bile pkai.. Sbb masa cri pad bertali tu tak jmpe.. Kerajaan kn nk yg cm tu.. Klo pkai yg cm nie kt hospital kerajaan xper ker? Beli pn tak bnyk 2pack jer.. Time berpantang nti bnyk ker nk kne pkai.. Siapa yg dh berpengalaman pkai panties cm nie.. Kongsi² lar.. Sbb sye bru lgi.. Nie bby first..

Pad Berpantang
1 Balas

Ada org ckp kena pad bertali ke? Ok je pad ni. Sy pakai pad biasa overnight je lepas bersalin dgn disposable panties. Ni ok la sekaligus terus. Utk kebersihan luka kt bwh biasa lepas kencing mmg tukar pad so byk jgk la tukar dlm shari tu. Drh awl2 mcm drh period biasa je

5y ago

Sye beli nie rm6 kt Watson.. Ade 2helai jer dlm tu.. Ohhh ykerr.. Klo cm tu bley lar pkai pad biase.. Xyah lar beli pad cm tu ag kn... Tq kongsi pengalaman awk kt sye..