lendir

Hi , sya ada soalan . Pagi tdi ade lendir wrna koko keluar , nak kata drh tpi mcm bukan drah .. Lpstu bersihkan dan pkai pad . Tpi takde ape2 .. Petang ade lgi lendir kluar .. Tpi ade sikit lendir mcm b'cmpur dgn drh . Gerakan bayi pun slow . Lpstu pkai pad lgi tpi tkde ape2 .. Kerap juga prgi tndas cek tpi takde darah atau air ketuban yg kluar . Maaf , sebelumni tk prnah lgi mcmni ..

1 Balas

Rujuk hospital sis. Biar doc buat pemeriksaan. At least puas hati

5y ago

Pagi ni baru kluar darah .. Terima kash😊