ade yg sama ke?

ade yg sama ke pkai pad ni lepas bersalin?ok tk?

ade yg sama ke?
78 Balas

Saya pakai hari first and second je, then pakai pad biasa. Tak selesa pakai ni, tebal 😂 pad biasa tukar 3-4jam sekali

Dulu xthu bli yg nie.. Tpi pkai x slse.. Msa brslin ank ke 2 trs bli pad biasa yg over night lg puas Ati n slse hehe

To be honest, saya tak suka pad ni 😬, Maaf.. Sakit guna, saya lebih suka pad biasa yang jenis wing + night.

Tak best. Sbb xde wing. Satgi bergerak2. Kene underwear plak. Sy xde pakai klu xde wing. Pakai pad biasa senang.

4y ago

Betul. Pakai pad biasa senang

Sy guna yg ni tp mcm besar sgt n darah pun xde la byk sgt.better pad overnight biasa je kot.lagi selesa

Dulu masa anak 1st guna.. tapi sekarang lg suka guna overnight wing.. x bocor tepi 😅

ok sgt, utk seminggu tu sy pki ne n lunavie sbb drh nifas msih bnyak.. after that pki pad biasa

Dr anak pertama sampai la anak yg ke 11 akan dtg ni mmng pkai brand ni saja.. sgt2 berpuas hati

Sy prefer adult diapers. Brand Tena. Selesa, xbocor. Nk gerak pun aktif tak risau tembus☺️

Sis pakai Sofy pad ni lagi best rasa selesa juga, panjang lagi tu sampai ke punggung👍