16tahun kawin

ade x sapa2 umur 42 pregnant..ank first..sy doc ckp sy special kes...sy kene checkp fully tuk tgk baby ok ke x..sbb sy 16 tahun kawin..baru ade rrzeki pregnant..

46 Balas

saya 12 thun skrg ni tgh tunggu next scan sbb pada.25.hb hrtu kosong.tknde ap² smoga kali kdua ni ada kaba baik amin

Alhamdulillah rezeki awak… saya tumpang gembira.. jaga kandungan awak baik2 ye.. jgn Bt keje berat dan jgn stress.

tahniahhh sis 🥰🥰 jaga diri ya .ikot je nasihat Dr .buat fully checkup 🥰 Allah sebaik baik perancang

Allhamdulillah..tahniah.. moga ibu dan anak terus sihat.. penantian yg sgt lama..

ada tak sapa² sangkut air gula...saya kandungan pertama sangkut air gula..

Alhamdulillah, tahniah! Jaga kesihatan dan Jaga pemakanan ya sis.

Sama umur kita saya pun pragnent 12w Insya-Allah doa yg baik2

Tahniah kak. Mak sy pun beranak adik bongsu umo 43 tahun 😘

My mummy in law pun baru lepas bersalin . Umur 42 juga hehe

Tahniah. Arwah mak sy umur 42 lahirkan sy, skg dah 28tahun.