assalamualikum maaf yew sy nk tnye ,sy dh 2 bln xperiod ,buat test pregnant negative, so pg jumpe doktr ² ade ckp mungkin hormon slpas kawin,before ni period normal jew ,if kdg ² 1 bln 2 x doktr ckp normal,lps to dktr to ade bgi ubat hormon ,ngn vitamins

Klaw yg ade pernah lalaui cm sy tolong shre pglamn yew terime kasih

2 Balas

Saya pernah macam nih . Dari awal datang bulan memang saya tak teratur . Lepas kawin 5 bulan pertama teratur . Lepas tuh ada la 2 3 bulan tak datang . Ada tuh dalam sebulan sampai 2 kali datang nya 😅 ia hormon . Mungkin faktor pemakanan , stress dan sebagainya . Kalau dapat doktor lelaki yang explain lagi bagus sebab dia details .

Faktor hormon.. perubahan sebelum dan selepas kawin..