Tips untuk rambut yang gugur teruk

Ade tak tips untuk kurangkan rambut gugur dan lebatkan semula rambut ? Saye baru umur 25 tahun tapi rambut saye nipis macam makcik2. Rambut saye gugur teruk sangat. Saye pernah try shampoo heads tu semue tapi tak berkesan.

8 Balas

pakai hair tonic. saya pakai hair tonic heads tu berkesan tp shampoo dia tk boleh pakai.

12mo ago

cuba amik supplement Biotin sis. Utk rambut gugur. Tapi consult dengan dr dlu la sebelum amik