Rambut gugur

Mommies, saye tau saye boleh bace je dari post lepas pasal rambut gugur, tapi saye nak tanye jugak, camane eh nak buat rambut gugur ni kurang? Tau normal lepas bersalin, cume gugur saye teruk sangat, ketare da, sampai family pun da tegur sebab da nampak ade bahagian botak dan nipis. Nak nangis tengok rambut sendiri 😔 ade tips tak? #bantusharing #pleasehelp

4 Balas

saya pon potong pendek dulu. tapi tak sapu² apa lagi, cuma pakai shampoo anti hairfall..alhamdulillah rambut kurang gugur anak dah 5 bulan..tapi taktau la kalau sebab saya makan perancang, rambut jadi okay

Sy potong pendek, and apply hair tonic setiap hari lepas basuh rambut. 🙂🙂 Alhamdulillah 2 mnggu baby hair dh naik

1) kurgkn mandi basuh rmbut.. sye slalu 2-3 hri bru cuci rmbut 2) syampu rmbut manje2 je, jgn tonyoh beria

boleh pakai shampoo anti hair fall sis. lepastu cari hair tonic yang boleh lebatkan rambut