Zincofer Dan Cirit Birit

Ade tak mommies yang makan zincofer alami cirit birit? Rase mual tapi tak muntah.. Cume tak tahan sbb asyik berulang ke tandas je.. Sakit perut plk tu.. Ade suggestion tak? Bru 3 hari tukar ubat kpd zincofer sbb hb low sgt.

21 Balas

Sy pun camtu.. mula2 boleh tolerate lagi.. lama2 mual gara2 rasa iron tu naik ke tekak, rasa besi, pastu asyik sakit perut p tandas.. nak tukar ke iberet semula sebab x kacau perut tapi sembelitla 😅 tapi kawan suggest maltofer, nak cari hujung minggu ni kat farmasi 😄

4y ago

Ya.. Sy pun nk maltofer.. Tpi maltofer tkde stok. Diorg ckp tahun depan bru stock smpai.. 😅