Zincofer dari kk

Saya dah tak larat makan zincofer ni sbb tak jadi buat keje. Die rase nak muntah pening2 mmg rase mual teruk lepas tu perut sy meragam. Siapa alami mcm ni? Siapa makan selain zincofer?

6 Balas

Salam nak tanya, boleh share influencer yang selalu share berkenaan mommies / kehamilan yang korang follow kat instagram / tiktok ?

boleh bagitahu nurse kat kk kata kalau makan je muntah mintak nurse tukar ubat lain.. saya sebelum ni pon macam tu

Sme la sy pn..sy nk try mkn mlm sblm tdo..sbb kwn sy kta dy mkn mlm sblm tdo alhmdulillah ok..xda muntah n loya..

9mo ago

saya pun makan sebelum tidur takde alahan apa apa , bangun esok tu pun takde pening rasa macam biasa je

Makan sblum tdo, minum dgn jus oren. Kalau x jalan jugak kena tukar brand lain.

saya baru nak makan zincofer

9mo ago

ok baik .. saya cuba .. semoga serasi dgn saya ..terima kasih sis

Mkn mlm sblm tdo sis