Zincofer Dan Cirit Birit

Ade tak mommies yang makan zincofer alami cirit birit? Rase mual tapi tak muntah.. Cume tak tahan sbb asyik berulang ke tandas je.. Sakit perut plk tu.. Ade suggestion tak? Bru 3 hari tukar ubat kpd zincofer sbb hb low sgt.

21 Balas

Saya makan zincofer sakit perut loya dan cirit birit mula2.. lepas brp hari ok dah.. tp badan jadi letih selalu mengantuk dgn sakit2 lenguh badan

Saya mula makan zincofer pun sama cirit birit tapi lama-lama okay. Tgk hb pun okay je. Alhamdulillah. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Saya alamai cirit birit. Saya ingat salah makan, bila fikir balik rasanya sbb zincofer. Dah la warna 'dia' pon bertukar hahahaha

Sy mkn pening truk sgt, dan muntah2 truk... Sy bg thu nurse tk boleh mkn..smpai kn hb drop trus, Then tukar ke obimin pulak..

Sy mkn 3 hari ptma cirit birit.. pastu stop ganti ubt lpas tu sambung zincofer blik bru ok.. mybe nk biasa kn diri kot...

Sy pun kene mkn zincofer sbb hb low.. xcirit birit tpi berangin yg sgt teruk, loya and muntah2.. mmg xleh tahan huhu..

Sy makan zincofer then lpas 10- 20 minit mesti muntah kaw2..xtahan sy tukar obimin..alhamdulillah xde

sama.. sy mkan zincofer cirit jugak, sy tukar obimin okay

Sama la tak ngam dgn zincofer, muntah2 n cirit birit

5y ago

Boleh juga

sye mkn pon jdi cirit brit