Zincofer Dan Cirit Birit

Ade tak mommies yang makan zincofer alami cirit birit? Rase mual tapi tak muntah.. Cume tak tahan sbb asyik berulang ke tandas je.. Sakit perut plk tu.. Ade suggestion tak? Bru 3 hari tukar ubat kpd zincofer sbb hb low sgt.

21 Balas

Saya pun nk muntah kl mkn pagi. Sy tukar mkn sblm tdo.. cirit birit pulak. Sy pergi swasta, doc bagi similac.. dah abis 2 botol.. cr kat farmasi xde. So i decide beli brand apaton pulak.janji lengkap..