Zincofer Dan Cirit Birit

Ade tak mommies yang makan zincofer alami cirit birit? Rase mual tapi tak muntah.. Cume tak tahan sbb asyik berulang ke tandas je.. Sakit perut plk tu.. Ade suggestion tak? Bru 3 hari tukar ubat kpd zincofer sbb hb low sgt.

21 Balas

Sape yg kene makan zincofer tu try makan waktu malam 2 jam lps dinner sebelum tido.. Minum dgn fresh oren without sugar kalau rajin blander sebiji oren sendiri.. Biar kalau sendawa tu x kluar rase zincofer tu kluar rase buah oren tu.. Then try makan selang sehari.. Ni nurse n doc yg suggested kat sy.. Sbb mmg dr awal hb sy ok maintain tapi sbb mase tu ubat lain xde stok so sy dpt zincofer jugak.. Bile sy makan everydays hb sy drop.. Then doc n nurse suruh selang sehari makan zincofer tu alhamdulilah hh sy naik and maintain skrg 13.3 and above kdg 13.8..skrg dah 30 weeks 3 days.. So korg bolehla try..