Slymchoco timw pregnant

Ade ssiapa tau tak slymchoho? Apa effect dia klu org preggy mkn? Mcm ni,sy lewat period hampir dua minggu, pernah sekali sy kuar darah tp sehari je warna gelap.Lepastu selang bberapa hari kuar lagi sbb sy buat perjlanan jauh.Sy test upt masa 1st tu hanya 1 line.Sy test hari ke 7 pun 1 line..sy las test smalam pun 1 line. Jd sy makanla slymchoco,tiberr kuar titis darah tadi gelap sgt. Sy jd pening & bdan mcm bgegar tp sy xpregnant. Klu ikut pengiraan andainya sy pregnant baru usia 6 minggu..huhu sy jd risau nk makan lgi slymchoco mane la tau sy btul2 pregnant..

4 Balas

pernah makan jadi mcm awak pening & badan bergegar to sebab effect dari sibutrame. buatkan jantung laju. saya makan 2 ke 3 kali then stop. pasto detect ada cyst. lagi la tak makan benda to.

awak takde terbaca ke isu slymchoco yg kkm keluar kan statement baru2 ni? bukan pada wanita hamil je sis tak hamil pun tak wajar diambil kan tambah2 dah dibanned kkm sendiri

jangan makan dah. period sebelum ni regular tak?

5mo ago

okay, sebab dah delay 2weeks, boleh je pergi klinik terus untuk double check.

bukan ke slymchoco tu kkm banned?

3mo ago

haah kan..bukan ke slymchoco kkm banned..rasa baru je kluar dlam berita baru ni