Sblm ni sy ada buat UPT +ve slps tu sy kuar darah dan seketul darah beku dan test UPT +ev lg

Smlm sy ada test lg still dua line tp kabur?? Adakah sy hamil?? Sbb kiraan sy bru 6 weeka ++

Sblm ni sy ada buat UPT +ve slps tu sy kuar darah dan seketul darah beku dan test UPT +ev lg
4 Balas

Better awak pergi jumpa doc dulu utk kepastian. Setahu saya, if gugur mmg akan ve lagi.Lepas seminggu baru dia bertukar ke -ve. Ni ikut kata doc yg saya pergi scan dulu.

2y ago

Sbb yg 26 tu dh spotting tu yg sy test lg 28 and 31

Allahu ,sis bawa ketulan ni pergi hospital ya,takut gugur

2y ago

Jangan sis,,takut ada yg tertinggal ka apa,,nnt bahaya pendarahan

better refer doktor.. smoga di prmudahkan

Ketulan tu ada mcm perut ikan ka sis

2y ago

Mcm ni sis takut jgk