Pregnant tp period

Sy nk tnya sy period ikutkan 15/12/2021 Lpas tu lewat dah seminggu lebih tnda2 hamil tu ada.. Sy check - ve Lpas tu sy scan di swasta... Dr ckp ada dan ada kantung ikut dlm scan dah 4weeks6day... Lpas tu 27/1/2022 tiba2 period tp tk bnyk 5 hari ja.... Tp tnda2 hamil tu ttp ada.. Jd sy beli clear blue untk test..sbb sy test pakai y biasa tu line 1 je..jd sy beli y digital..... Bila sy boleh test ya.. Sbb period bru hbis #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Allahh, kalau dah turun darah lepas dah positive tu bahaya.. kemungkinan besar dah takde sebab kalau pregnant memang tak sepatutnya period. Try je check upt, or terus pergi buat ujian darah untuk check kandungan hcg dalam darah