pempers newborn

Ade sesiape nk letgo pempers newborn tak? Sy mncari pempers newborn murah2.. bakal lahir bby kembar bln5 nty

5 Balas

Saya xde la nk letgo pampers newborn sbb baby saya blm lahir lg..insyaallah akhir bln 4..tp sy blh advice,awak beli brand mikubi tu..review ckp ok brand tu..murah..nk lg jimat, nanti pkaikan ank awak pampers dengan lapik disposable nappy liner, sbb baby akan kerap berak n kencing..so, kalu kotor, buang jer nappy liner & gantikan nappy liner yg baru dengan pampers yg sama.tp jgn guna 1 pampers jer tuk 1 hari..😆

4y ago

Ok tq sis

Beli kt shopee murah sis.. Boleh guna code ni kalau nk lg murah referal code :AUNIP222

sya nak bgi sebab. bby tak muat dh . tapi kos pos bayar sendiri

4y ago

labuan sis

Wowww.. twins.!😍

Bila due sis?

4y ago

19/6 tp kemungkinan brsalin hujung bln 5